Reykjavik

 

 

Information:

 

Leica Viva Totalstationer kan leveres med forskellige certificater på hvert enkelt instrument med præcise specifikationer til ISO dokumentation.

Leica Geosystems har ISO godkendte målebaner til dette formål.


Leica Viva totalstationer har full syncron vinkel og afstandsmåling så possitionen altid er korrekt til bevægelige mål kan derfor anvendes til Maskinstyring.


Leicas afstandsmåler anvender op til 10 frekvenser hvilket giver en meget præcis måling under vanskelige forhold.


Leica kan tilbyde en Long Range Bluetooth forbindelse med 1000m rækkevidde og höj data hastighed hvilket giver mulighed for live video med en billede hastighed på 10 billeder i sekundet på den trådlöse fjernbetjening.


Leica Viva totalstationer kan leveres i flere forskellige vinkelnöjagtigheder, så de fleste behov kan dækkes.


Leica Viva Fjernbetjeningerne CS10 og CS15 er forsynet med indbygget camera så du let kan dokumentere dine målinger. Du har mulighed for at skrive og tegne på billedet så du husker eventuelle tilföjelser, når du kommer hjem.


Piezo drev på TS30 / TM30 er keramiske drev med lyn hurtig accelration og ultra præcis indstilling. Piezo drev har et meget lavt strömforbrug, er næsten lydlöse, ikke fölsomme for elektromagnetiske feltspændinger og kræver næsten ingen service.


Leicas PinPoint laser give et meget lille spot som sikrer en præcis måling uden reflector.


Leica PowerSearch finder hurtigt og sikkert prismet.

 

 

Leica Viva alstöðvar

Viva totalstation serien fra Leica Geosystems en helt ny generation af totalstationer.

 

Muligheder for Robotic, Remote Live Video, PowerSearch, PinPoint Laser, SmartStation, SmartPole, Windows™ og meget mere. Viva totalstationer er arbejder 100% sammen med Viva GPS/GNSS.

 

Viva har interaktivt grafisk bruger interface, som gör betjeningen nem. Mulighed for "online service" og "Leica MyWorld".

 

Viva totalstationer kan fåes i mange konfigurationer og nöjagtigheder, som dækker de fleste behov. Alle bygger på den seneste teknik.

Brochure Leica Viva Total stations

Leica Viva TS11

Leica Viva TS11 - Her starter alt det nye.

 

Viva TS11 fra Leica er manuel drevet med uendelige finskruer. Den store farve touch skærm giver et skarpt og klart billede i sollys. Viva TS11 kan leveres med indbygget kamera så du kan tage billeder af det du måler og skrive notater direkte på billedet via touch skærmen.

 

Mulighed for at udbygge med GPS/GNSS modtager til SmartStation så du let kan lave en opstilling hvor der mangler fixpunkter.

 

Indbygget hukommelse og mulighed for SD kort eller USB stick til at flytte data.

Windows™, Bluetooth og meget mere. Leica Viva TS11 brochure

Leica Viva TS12

Leica Viva TS12 - En komplet robot klar til brug.

 

Viva TS12 er aflöseren for System 1200. Nu med Windows™ og VivaLT software. CS10 Controlleren har indbygget camera og VivaLT softwaren indeholder programmer til de fleste opgaver for landmåling og afsætning. Systemet er fjernbetjent så en mand kan opmåle og afsætte med systemet.

 

Fåes i flere vinkelnöjagtigheder. Leica Viva TS12 brochure

 

Leica Viva TS15 með CS15

Leica Viva TS15 - Den motoriserede totalstation.

 

Viva TS15 er Viva TS11 med servodrev. Med et CS10 eller CS15 controllerset er den klar som Robotic. Med en GPS/GNSS modtager er den klar til SmartStation eller SmartPole.

 

Kan leveres med videokamera og sende live video til fjernbetjeningen op til 1000m væk via long range bluetooth.

 

Kan leveres med Viva software eller SBG GeoPad.

Intern hukommelse samt slots til CS kort og USB stick. Leica Viva TS15 brochure

 

 

Leica TS30 High Precision Total Station

Leica TS30 / TM30 - Præcision og hastighed.

 

TS30 er den ulitmative præcisions totalstation til landmåling, præcisions afsætning og ingeniör arbejde. 0,6mm afstand- og 0,5" vinkel præcision samt ultra præcise piezo drev med lavt strömforbrug.

 

TS30 anvender SmartWorx software kendt fra System 1200.

 

TM30 er instrumentet til monitoring med SmartEye Vision, Target View, Target Capture og long range prismelås (3km). Perfekt til fjernovervågning af bevægelser i konstruktioner og landskab.

 

Leica TS30 Brochure Down load Leica TM30 brochure

Til vörur